0
Je winkelwagen

Workshop

Workshop

25.00 incl. BTW

De workshop is bedoeld voor geïnteresseerden die willen kennismaken met het zelf maken van touwhalsters. U leert het kunnen maken van een basis touwhalster in een kleur naar keuze en voorzien van een zelf geknoopte neusriem.

Alle gemaakte touwhalsters mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden. Ook krijgt U documentatie mee naar huis om thuis verder te experimenteren.

Heeft U zin om zelf iets bijzonders voor uw paard te maken en daarbij een gezellige workshop te beleven ……………………………………GEEF U OP!!!!!!

Minimaal aantal deelnemers op uw locatie is: 8. Er bestaat de mogelijkheid om tot uiterlijk 2 week voor aanvang van de workshop artikelen te bestellen welke wij op de dag van de workshop zullen meenemen. U bespaard hiermee de verzendkosten. Artikelen besteld aan het einde van de workshop zullen met verzendkosten worden bereken. Denk hierbij aan teugels, sidepulls, Indian bosals of leadropes e.d..

-Op een locatie elders planning: in overleg

Prijs: € 25,00 per persoon inclusief materiaal excl. reiskosten naar en van uw locatie.

Duur: 2 – 3 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Voor aanvullende informatie v.w.b. reservering betaling en andere relevante informatie zie de algemene voorwaarden.

Omdat de workshops altijd gegeven wordt voor meerdere personen en op locatie, dient een bestelling van een workshop dan ook door de organisator aangevraagd worden. Deze is dan ook ons aanspreekpunt betreffende de factuur, datum van de workshop en dergelijke.