Freespirit Horse Art is gespecialiseerd in het maken van bijzondere artikelen. Naast onze bijzondere “standaard” artikelen welke in onze webshop staan, maken wij ook artikelen voor bijzondere gelegenheden. Deze artikelen worden geheel op maat en naar wens voor een klant gemaakt. Dit kunnen fotoshoots zijn, een commune of een touwerij. Soms is het een thema waarvoor wij een passende oplossing kunnen maken.

Hieronder staan enkele voorbeelden van bijzondere projecten waarvoor wij artikelen hebben gemaakt.

Hierbij betrof het een aanstaand huwelijk waarbij de paarden een touwhalster en neckrope kregen en de hond een halsband kregen in de kleuren van de trouwjurk. Deze was zwart en rood met rozen. Dus ook onze producten kregen deze kleuren en natuurlijk mochten de rozen niet ontbreken.

Een andere speciale opdracht was een complete set met als thema “de Middeleeuwen/boogschieten”. Hiervoor werd ons door Kessen-Moving Mounted Archery verzocht om een set te ontwerpen welke zou passen bij hun Middeleeuws thema.

Soms is een kledingstuk de aanleiding tot het laten ontwerpen en maken van een artikel. Hier was het verzoek om een set te maken passend bij een dirndl jurk.